OBSERV 520x huidscan & Mini-facial

 

Video OBSERV 520x huidscan druk hieronder op de pijl >

Een huidanalye is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering en is de eerste stap naar een gezondere huid.

We geven u graag de kans om uw huid eens grondig te analyseren en de sterktes en zwakten van uw huid te achterhalen.

 

De OBSERV 520X biedt een huidanalyse die zijn waarde de afgelopen jaren heeft bewezen. De technieken staan niet stil en dit heeft er toegeleid dat ik in december 2020 het nieuwste model heb aangeschaft.

Ik kan met de allernieuwste techniek uw huid in beeld brengen. Alle huidkenmerken worden haarscherp op een foto vastgelegd.

Op basis van uw gewenste huidverbetering, de klinische beoordeling van de Medisch schoonheidsspecialiste Sandra de Raat en de OBSERV huidanalyse wordt bepaald welke behandeling voor u het meest effectief is.

De OBSERV foto's worden in uw dossier bewaard, zodat na enige tijd de huidanalyse opnieuw kan plaatsvinden zodat objectief het behaalde behandelresultaat kan worden vastgesteld.

 

Professionele voor- en na foto's

Bij sommige behandelingen vindt geleidelijk huidverbetering plaats waardoor de huidverbetering niet altijd tussentijds wordt opgemerkt. De objectieve voor- en na foto's van de OBSERV zijn zeer waardevol om de behandelresultaten objectief te kunnen vastleggen. De foto's laten niets aan de verbeelding over!

                                

Introductiebehandeling & OBSERV 520x huidscan

  • OBSERV - huidscan
  • Uitleg huidscan & behandelingsmogelijkheden
  • Mini-facial (resterende tijd die nog over is)
  • Tijdsduur 90 minuten

 

OBSERV 520X - Los

  • OBSERV - huidscan
  • Uitleg huidscan & behandelingsmogelijkheden
  • Tijdsduur 30 minuten

€ 90,00

 

 

 

€ 30,00

 

 

^ Naar boven