WELKOM BIJ SCHOONHEIDSSALON BEAUTY BY DESIGN   

 

ScKIN NUTRITION PRODUCTEN

VOOR MEER INFORMATIE PAGINA PRODUCTEN SCKIN OF KLIK HIERONDER

OP DE FOTO VOOR DE WEBSITE

 

INSPIRA: COSMETICS PRODUCTEN

VOOR MEER INFORMATIE

KLIK HIERONDER OP DE FOTO VOOR DE WEBSHOP

 

 

Mijn naam is Sandra de Raat en ik werk met heel veel passie al 23 jaar in mijn eigen schoonheidssalon Beauty by Design te Rhoon. Mijn carrière en opleiding in de schoonheidsbranche ben ik zo'n 26 jaar geleden gestart. Ik heb in die tijd veel opleidingen gevolgd, die betrekking hebben op mijn werkzaamheden in de schoonheidssalon. Mijn laatste opleiding die ik gevolgd heb is Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie, deze opleiding heb ik met veel trots en kennis afgerond op 17 juli 2020. Het is belangrijk om goed met de tijd mee te gaan en ik volg daarom regelmatig cursussen en/of opleidingen op dit gebied. 

 

Ik werk met de volgende mooie merken, waar ik zeer tevreden over ben:

Inspira Cosmetics, Medi Peel, Dermaquest, Lycogel camouflage en sinds oktober 2020 werk ik met ScKin Nutrition, een mooie huid van binnenuit!

Ik werk nu 4,5 jaar met het SEYO TDA apparaat, die een huid verbeterende behandeling geeft en zorgt voor het uitstellen van Botox-injecties.

 

Het is voor mijn schoonheidssalon belangrijk om u goed te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverjonging en verbeteringen aan de huid. Vanaf 25 mei 2018 werk ik ook AVG proef.

 

Mijn doel is om u kennis te laten maken met verschillende mooie behandelingen in de schoonheidssalon. Een behandeling die op een mooie en verantwoorde wijze bij u past. Ik wil u een eerlijk en oprecht advies geven, door naar u te luisteren en uw wensen om te zetten in mooie resultaten.

 

Ik hoop u snel te ontmoeten, schoonheidssalon Beauty by Design staat 100% achter al haar behandelingen, producten, apparaten en ik wil u graag hiermee kennis laten maken!

 

Graag tot ziens.

 

Met vriendelijke groet, Sandra de Raat

 

interieur 2 interieur 4 interieur 3
^ Naar boven