WELKOM BIJ SCHOONHEIDSSALON BEAUTY BY DESIGN

  

 

INSPIRA: COSMETICS PRODUCTEN ONLINE

 

 

KLIK HIERONDER OP DE FOTO VOOR DE WEBSHOP

 

 

Mijn naam is Sandra de Raat en werk met heel veel passie al 23 jaar in mijn eigen Schoonheidssalon Beauty by Design te Rhoon. Mijn carrière en opleiding ben ik gestart z’n 26 jaar geleden in de schoonheidsbranche. Ik heb in die tijd veel opleidingen gevolgd, die betrekking heeft op mijn werkzaamheden in de schoonheidssalon. Het belangrijk om goed met de tijd mee te gaan en ik volg daarom regelmatig curssusen op dit gebied. 

 

Ik werk met de volgende mooie merken, waar ik zeer tevreden over ben:

Inspira Cosmetics, Medi Peel, Dermaquest, Lycogel camouflage en ik werk nu 4,5 jaar met het SEYO TDA apparaat dat huid verbeterende behandeling geeft die Botox-injecties uitstelt.

 

Het is voor mijn Schoonheidssalon belangrijk om u goed te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverjonging en verbeteringen aan de huid. AVG proef per 25 mei 2018.

 

Mijn doel is om u kennis te laten maken met verschillende mooie behandelingen in de schoonheidssalon, die bij u past op een mooie en verantwoorde wijze. U eerlijk en oprecht advies te geven, door naar u te luisteren, en uw wensen om te zetten in mooie resultaten.

 

Ik hoop u snel te ontmoeten, Schoonheidssalon Beauty by Design staat 100% achter al haar behandelingen, producten, apparaten en ik wil u graag hiermee kennis laten maken!

 

Graag tot ziens.     

                                                                 

Met vriendelijke groet, Sandra de Raat    

 

interieur 2 interieur 4 interieur 3
^ Naar boven