Mijn naam is Sandra de Raat en ik werk 19 jaar in mijn eigen Schoonheidssalon Beauty by Design te Rhoon. Mijn carrière en opleiding ben ik gestart z’n 22 jaar geleden in de schoonheidsbranche. 

Tijdens deze mooie tijd heb ik veel opleidingen gevolgd, die betrekking heeft op mijn werkzaamheden in de schoonheidssalon.

Ook heb ik geleerd dat het belangrijk is om goed voor je lichaam en huid te zorgen. Maar ben me ook bewust geworden hoe belangrijk het is om in balans te zijn van de binnenkant en buitenkant.

 

Ik werk met de volgende merken:

Inspira Med cosmetics, Dermaquest, Auriege, Lycogel camouflage en nu ruim 1 jaar met het SEYO TDA apparaat dat de huid verbeterende behandeling geeft die Botox-injecties uitstelt.

 

Het is voor mijn Schoonheidssalon belangrijk om u goed te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverjonging en verbeteringen aan de huid.

 

Mijn doel is om u kennis te laten maken met verschillende mooie behandelingen in de schoonheidssalon, die bij u past op een mooie en verantwoorde wijze. U eerlijk en oprecht advies te geven en met een grote glimlach op het gezicht naar huis te laten gaan. 

 

Ik hoop u snel te ontmoeten, Schoonheidssalon Beauty by Design staat 100% achter al haar behandelingen, producten, apparaten en ik wil u graag hiermee kennis laten maken!

 

Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Sandra de Raat

 

interieur 2 interieur 1 interieur 4 interieur 3
^ Naar boven