Microdermabrasie behandeling

 • Gezichts & hals - 3x
€ 86,00
 • Gezichts & hals - 1x , kan bij iedere behandeling gecombineerd worden
€ 30,00
 • Decolleté (extra bij gezicht & hals)
€ 36,00

 

 

Microdermabrasie combinatie met SEYO TDA

 • 1x Microdermabrasie (DQ of Skin Wizard) samen met SEYO TDA Hyal N10

€ 86,00

 • 1x Microdermabrasie (DQ of Skin Wizard) samen met SEYO TDA Mitocell - Polar - Canaboost - Rescue - Fight

€ 88,00

 

 

Microdermabrasie Kuurbehandeling

Lijntjes / rimpels / pigmenten / acne littekens, 6 behandelingen om de 14 dagen

 • De eerste 5 behandelingen, per behandeling

€ 86,00

 • De 6e behandeling
€ 65,00
 • of de 6e behandeling met 1 decolletebehandeling
€ 86,00

 

 

 

Microdermabrasie

 

Microdermabrasie is een veilige, niet chirurgische huidoppervlak vernieuwende behandeling.

Met behulp van een gecontroleerde stroom fijne kristalen van medische kwaliteit wordt de bovenste "dode" laag van uw huid verwijderd. De nieuwe "levende" huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op de nemen. Door gebruik te maken van vacuüm worden de diepste huidlagen gemasseerd. Er vindt op hele kleine schaal milde celverwonding plaats. Als een natuurlijke reactie hierop gaat de huid zich - om te herstellen - nieuw collageen aanmaken. Hierdoor wordt de huid dikker en steviger.

 

 

Voor de behandeling Na de behandeling

 

 

Microdermabrasie kan worden ingezet bij diverse soorten huidproblemen en is heel succesvol gebleken bij de behandeling van de ouder wordende huid, de huid die vatbaar is voor acne/acne-littekens en een huid met pigment afwijkingen. Tijdens een microdermabrasie behandeling voelt u een milde tinteling. Veel mensen vergelijken deze sensatie met het gevoel van een strandwandeling tegen de wind in.
Wij werken met uw huid mee naar het maximale te behalen resultaat zonder een lange herstel periode.

 

 

Voor de behandeling Na de behandeling

 

 

Derma Genesis zijn leiders in het verzorgen van de meest effectieve behandelingen. Al meer dan 16 jaar specialist op het gebied van medische microdermabrasie geeft u de garantie van niet alleen een aangename behandeling maar ook dat u het hoogst haalbare resultaat behaald met de zekerheid dat dit zeer veilig en hygiënisch gebeurt.

 

De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten en kan als eenmalige oppepper worden gebruikt of in kuur verband. Tijdens het eerste consult wordt uw huidtype geëvalueerd, krijgt u advies en uitleg over de behandeling en worden de verwachte resultaten besproken. Bijzonder goede resultaten geeft de combinatie van een microdermabrasie-behandeling met een Dermaquest huidpeeling.

 

Fruitzuurbehandeling

Verschillende mogelijkheden

 • Reinigen - dermaquest producten
€ 124,50
 • Ontvetten en beschermen van de huid
 • Derma Peel - Fruitzuur afgestemd op de huid
 • Koelen van de huid
 • Hydrating Gel Masker - Firming Enzyme Masker
 • B5 vochtserum - Collageen serum
 • Revive creme of Zinclear SPF 30 of Solar SPF 30
 • Tijdsduur ± 60 minuten
 • Inclusief 1x Microdermabrasie gezicht en hals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fruitzuurbehandeling

Verschillende behandelingen op aanvraag

 

 

Derma-Peeling

Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering

 

Hoe werkt een Derma Peeling?

Bij een Derma Peeling gebruiken we een vloeistofoplossing die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) er af ‘pelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar zijn. Er zijn verschillende peelings variërend van lichte ‘lunchpauze peelings’ die subtiele resultaten boekt en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar een langere herstelperiode hebben.

Wat kan een Derma Peeling behandelen?

Alle peelings kunnen tot op zekere hoogte helpen bij het verminderen van acne, fijne lijntjes, rimpels, diepe poriën, littekens, ouderdomsvlekken en andere onzuiverheden in de huid. Het resultaat van de peeling en het effect op bovengenoemde indicaties is afhankelijk van het soort peeling. Bij de lichtere of medium peelings zijn vaak herhaaldelijke behandelingen nodig voor langer zichtbaar resultaat.

Welke Derma Peeling is het beste voor mij?

Wij voeren verschillende peelings uit door middel van de methode en producten van DermaQuestTM. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Er zijn verschillende peels: voor anti-huidveroudering; tegen acne of door acne beschadigde huid en voor het herstel van pigmentatiestoornissen in de huid. Peelings zijn alleen in kuurverband mogelijk en worden ondersteund door de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies van onze huidspecialisten voor een optimaal resultaat.

Age Management

DermaQuest™ Alpha Peptide Resurfacer Deze huidverzachtende en verjongende lichte peeling zorgt met een combinatie van hoogwaardige ingrediënten voor het verwijderen van de dode huidcellen en brengt de juiste ingrediënten diep in de huid om huidveroudering tegen te gaan. Het is de enige peeling op de markt die peptides naar de juiste plek in de huid transporteert. Een frissere en jeugdige glans over het gezicht is direct na de behandeling zichtbaar.

DermaQuest™ Modified TCA met Retinol Peel Substantiële resultaten zult u zien met deze medium peeling tegen de tekenen van huidveroudering. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en huidschade door zon worden resultaatgericht met deze peeling aangepakt. Uw huid heeft een aantal dagen nodig om te herstellen.

Acne Management

DermaQuest™ Pumpkin Resurfacer Deze lichte peeling levert hoge niveaus anti-acne werkstoffen voor de acne-gevoelige en/of olieachtige dikkere huidtypen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en dicht uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst.

DermaQuest™ Salicylic Acid Peel

Deze medium peeling adviseren we om een door actieve acne vulgaris aangestaste huid te reinigen en te kalmeren. Uw huid heeft en aantal dagen nodig om te herstellen en de juiste verzorging thuis is essentieel voor het resultaat van deze zeer effectieve behandeling.

Pigmentation Management

DermaQuest™ Lactic Acid Resurfacer Deze lichte peeling is uitermate geschikt voor de hypergepimenteerde huid. Het dringt diep door in de pigmentcellen en zorgt voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Uw huidteint wordt aanmerkelijk egaler.

 

^ Naar boven