FEEST BEAUTY BY DESIGN BESTAAT 22 JAAR    7 MEI 1997 - 7 MEI 2019

Mijn naam is Sandra de Raat en ik werk 19 jaar in mijn eigen Schoonheidssalon Beauty by Design te Rhoon.

Mijn carrière en opleiding ben ik gestart z’n 22 jaar geleden in de schoonheidsbranche.

Tijdens deze mooie tijd heb ik veel opleidingen gevolgd, die allen betrekking heeft op mijn werkzaamheden in mijn schoonheidssalon.

Ook heb ik geleerd dat het belangrijk is om goed voor je lichaam en huid te zorgen. Maar ben me ook bewust geworden hoe belangrijk het is om in balans te zijn van de binnenkant en buitenkant. De essentie ligt aan de binnenkant van ons lichaam, indien wij hier goed voor zorgen dan zien we dat direct terug aan de buitenkant.

 

Ik werk met de volgende merken: Inspira Med cosmetics, Dermaquest, Auriege, Lycogel camouflage en sinds 1 jaar met het SEYO TDA apparaat dat de huid verbeterende behandeling geeft die Botox-injecties uitstelt.

Het is voor mijn Schoonheidssalon belangrijk om u goed te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverjonging en verbeteringen aan de huid.

Tijdens een van mijn laatste trainingen bij Inspira med Cosmetics kwam ik in aanraking met SEYO TDA concept.

Een bijzonder mooie techniek, die huidverbetering en verstrakking van de huid teweegbrengt op een mooie manier.

 

Mijn doel is om u kennis te laten maken met verschillende mooie behandelingen in de schoonheidssalon , die bij u past op een mooie en verantwoorde wijze. U eerlijk en oprecht advies te geven, door naar u te luisteren, en uw wensen om te zetten in mooie resultaten.

 

Ik hoop u snel te ontmoeten, Sandra de Raat van Schoonheidssalon Beauty by Design staat 100% achter al haar producten en apparaten en ik wil u graag hiermee kennis laten maken!

 

Graag tot ziens,

Laat uw huid genieten

 

 

 

  

SEYO TDA - HUIDVERBETERENDE BEHANDELING DIE BOTOX-INJECTIES UITSTELT!

 

 

 

interieur 2 interieur 4 interieur 3
^ Naar boven