25 jaar Schoonheidssalon Beauty by Design

Al 25 jaar schoonheidsspecialiste met veel passie!

Mijn naam is Sandra de Raat, op 7 mei 1970 kwam ik in Rotterdam op de wereld en sinds 2010 woon en werk ik in Rhoon.

25 jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen schoonheidssalon te Poortugaal en 13 jaar geleden is mijn droom uitgekomen om een eigen woning te bouwen in de wijk Rhoon Essendael met een mooie, ruime praktijkruimte op de begane grond. Hier ga ik dagelijks de uitdaging aan om mijn cliënten een gezonde en vitale uitstraling te bezorgen. Daartoe beschik ik over de modernste apparatuur, veel kennis en ervaring en …….. een tomeloze inzet.

Maak een afspraak en laat je huid stralen!

Ben je op zoek naar een schoonheidsbehandeling die echt resultaat biedt en niet alleen gericht is op ontspanning of verzorging?

Het is mijn passie om met jou samen te werken aan je huid en je adviezen te geven over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen om tot huidverbetering te komen! Dit doen we van zowel buiten als binnen uit.

Bij mij is de klant koning en ik adviseer altijd met persoonlijke aandacht en een plan van aanpak op maat.

Mijn visie is: “Laat je huid genieten met de juiste kennis en aandacht”.

Daartoe heb je niet te maken met een gewone schoonheidsspecialiste, maar met een gecertificeerd “Medisch schoonheidspecialiste Dermatologie” mét ANBOS kwaliteitsgarantie.
Doordat ik op HBO-niveau geschoold ben, kan je soms voor medische behandelingen een gedeelte van de zorgverzekering vergoed krijgen.

Er vindt regelmatig een verplichte nascholing plaats op bekwaamheid en door mijn kennis actueel te houden en de diversiteit aan producten en behandelingen up-to-date te houden, kan ik elk huidbeeld de beste en deskundige zorg geven.

Ik ben o.a. gespecialiseerd in:

  • Anti aging
  • Acne behandelingen
  • Elektrisch ontharen
  • Fruitzuurpeelingen
  • Microdermabrasie behandelingen
  • SEYO TDA behandelingen
  • Verminderen van pigment
  • Verwijderen van fibromen en couperose

 

Ik werk uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak, informatie over behandelingen, behandeltarieven of het ophalen van producten, kan je telefonisch contact opnemen via 010-5010106 of 06-13195650 of stuur een email naar info@beautybydesign.nl.

Ik hoop je snel te ontmoeten! Schoonheidssalon Beauty by Design staat 100% achter al haar behandelingen, producten, apparaten en ik kan niet wachten je hiermee kennis te laten maken!

Sandra de Raat