Dermadrop BIOBTX TDA

Behandeling

DERMADROP BIOBTX TDA – Zijdezacht zonder prikken

 

BIOBTX TDA Premium behandeling

Geïnspireerd door dermatologische Botox-interventies, presenteert DERMADROP de TDA premiumbehandeling BIOBTX: de eerste DERMADROP TDA 2-fasenbehandeling – een eersteklas premiumbehandelingservaring van de nieuwste generatie. Dit cosmetische alternatief voor botulinetoxine kan – zonder injecties – een gladmakend effect op expressierimpels bereiken.

In combinatie met speciale behandelingsprogramma’s en massagetechnieken kunnen de gebruikte TDA-cartridges expressielijnen minder diep maken en verslapte gebieden strakker maken. De gezichtsspieren van de behandelde gebieden kunnen geleidelijk ontspannen en de vorming van verdere rimpels kan worden verminderd.

 

BIOBTX 2 FASEN

De BIOBTX TDA Premium-behandeling bestaat uit twee complementaire formuleringen die in 2 fasen worden toegepast:


BIOBTX #1 TDA bevat 10% Argireline®, een hexapeptide met een werkingsmechanisme vergelijkbaar met botulinetoxine.

BIOBTX #2 TDA zorgt daarentegen voor het stralende resultaat, waardoor de huid meer vitaliteit, energie en helderheid krijgt.

 

Informatie over de behandeling:

 • Doel van de behandeling:  mimische rimpels verminderen – versteviging van verslapte zones – vermindering van rimpels levendige teint
 • Behandeling in gezicht & hals
 • Behandelingsvoordelen: behandeling zonder injecties – alternatief voor botulinetoxine (Botox) – zonder risico’s en bijwerkingen
 • Soort behandeling: niet-invasief
 • Zichtbaarheid behandeling: na de derde behandeling
 • Werkingsduur: langdurig, mits opfrisbehandelingen worden gebruikt
 • Downtime: geen
 • Behandeling: is pijnloos
 • Tijdsduur van de behandeling: 40 tot 60 minuten
 • Behandelingskosten: vanaf € 144,50

 

Hoe werkt de BIOBTX TDA Premium behandeling?

Hoe de behandeling met Dermadrop BIOBTX werkt, de vitale huidcellen zijn de sleutel tot een mooie, gezonde huid. Lange tijd konden alleen invasieve methoden tot in de diepere huidlagen doordringen. De gepatenteerde DERMADROP-TDA-technologie DERMADROP – het wereldwijd unieke behandelingsconcept maakt derma-cosmetische behandelingen mogelijk die zeer effectief zijn zoals invasieve methoden, maar zo aangenaam als een spa- of wellnessbehandeling.

Dankzij de gepatenteerde DERMADROP-TDA-technologie worden zeer effectieve actieve ingrediënten zonder direct huidcontact in de diepe huidlagen getransporteerd, waar ze actieve ingrediëntendepots kunnen vormen. De huid regenereert zichzelf van binnenuit en krijgt haar natuurlijke stevigheid en uitstraling terug, niet alleen voor het gezicht maar ook voor het lichaam, haar en nagels.

Dit gepatenteerde proces wordt gebruikt in het innovatieve anti-rimpel behandelingsritueel BIOBTX.

Tijdens het premium ritueel worden nieuw ontwikkelde anti-verouderingsingrediënten diep in de huid gekanaliseerd met behulp van het gepatenteerde DERMADROP-TDA-systeem, waar hun verfraaiende effect begint. De luxe behandeling is alleen merkbaar door een aangename, verkoelende en ontspannende luchtstroom op de huid. Het stralende resultaat: een zichtbaar gladdere huid, een egale teint en mooi gedefinieerde gezichtscontouren.

De gloednieuwe TDA-cartridges bevatten een hightech combinatie van actieve ingrediënten die een niet-toxisch en mild alternatief zijn voor botulinetoxine. Het ontspannende anti-aging effect is alleen voelbaar op de huid als een aangenaam koele luchtstroom.

De TDA-cartridge BIOBTX bevat – naast andere actieve ingrediënten – Argireline® – een peptide van de volgende generatie met Botox-achtige effecten.

 

Hoe ziet het BIOBTX TDA Premium behandelingsproces eruit?

De BIOBTX TDA Premium behandeling bestaat uit twee complementaire formuleringen die in 2 fasen worden toegepast:

BIOBTX FREEZE-fase


Na het reinigen worden de innovatieve krachtactieve ingrediënten zoals Argireline® en Leuphasyl® in de FREEZE-fase met behulp van het TDA-proces in de huid getransporteerd. Deze peptiden kunnen de intensiteit van gezichtsspieren verminderen. Hierdoor ontspannen de spieren, vergelijkbaar met Botox, waardoor er minder rimpels kunnen ontstaan.
De BIOBTX #1 TDA-cartridge bevat Argireline® en andere innovatieve peptiden (zoals B. Leuphasyl®) een peptideformulering van de volgende generatie. Argireline® is een peptide van de volgende generatie met botoxachtige effecten.

Argireline® is een synthetisch hexapeptide dat wordt beschouwd als een cosmetisch en pijnloos alternatief voor botox en botulinumtoxine omdat het dezelfde rimpelvormingsmechanismen verstoort. Vergelijkbaar met Botox – Botulinetoxine, remt het de afgifte van neurotransmitters, ontspant het de spieren op een cosmetische manier en verzacht het daardoor de bovenliggende expressierimpels. In de BIOBTX-patroon is het aanwezig in een uitzonderlijk hoge concentratie van 10%.

BIOBTX LIFT-fase


In de LIFT-fase geven de anti-aging peptiden de huid een vollere, stevigere en stralende teint. Bovendien zorgen speciale gezichtsmassagetechnieken voor welzijn gedurende de dag.

De BIOBTX #2 TDA cartridge bevat onder andere innovatieve anti-aging peptiden zoals Tego® Pep Up. Tego® Pep Up is een tetrapeptide dat de collageenproductie in de huid en de vezelproductie in de extracellulaire matrix stimuleert. Het zorgt voor een opzwellend effect.

Samen met andere ingrediënten, waaronder glycerine en hyaluron, is het resultaat een verstrakkend effect op de huid met meer helderheid.

Na de BIOBTX TDA behandeling kan de huid zich verheugen een masker en maakt de DERMADROP-ervaring compleet en rondt de TDA-behandeling perfect af. Dit ondersteunt de optimale verzorging van de huid diep van binnen.

 

Welke resultaten kunnen worden verwacht en wanneer?

 • Elk huidtype kan profiteren van de innovatieve BIOBTX TDA Premium-behandeling.
 • Het duidelijkste effect is echter te zien bij de behandeling van oppervlakkige expressielijntjes.
 • Deze kunnen door de behandeling worden gladgestreken en de vorming van verdere rimpels en lijntjes kan worden vertraagd.
 • Het stralende resultaat: een zichtbaar gladdere huid, een egale teint en mooi gedefinieerde gezichtscontouren.

 

Wat zijn de risico’s, bijwerkingen en contra-indicaties?

Aangezien er geen direct huidcontact is, is de BIOBTX TDA Premium-behandeling zonder risico’s en bijwerkingen. Contra-indicaties: Er zal altijd worden gekeken of de behandeling mogelijk is, anders wordt er een andere behandeling geadviseerd.

 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het anti-aging effect kan bij elke BIOBTX-behandeling verder worden opgebouwd. Daarom zou het BIOBTX-ritueel idealiter zes keer in de loop van een maand moeten worden genoten.

 

Wat kost een BIOBTX TDA Premium behandeling?

Een BIOBTX TDA Premium behandeling (zonder Peeling+ – Fruitzuurpeeling) van 45 minuten is € 144,50.

Een BIOBTX TDA Premium behandeling (met Peeling+ – Fruitzuurpeeling) van 60 minuten is € 152,50.

 

Krijg ik korting bij het bespreken een kuur van 6 behandelingen?

Bij het bespreken van een kuur van 6 keer (om de 10 tot 14 dagen) zal er een korting worden gegeven, dit altijd in overleg!

 

Afspraak maken

Ben je op zoek naar een pijnloos en risicovrij alternatief voor een botoxbehandeling, het gladstrijken van expressielijnen – fijne lijntjes, rimpels op een cosmetische manier willen gladstrijken en wil je een egale teint, maak dan nu een afspraak met Sandra de Raat – Beauty by Design!