DS V-Line collageen draad behandeling

Behandeling

DS V-Line collageen draad behandeling

DS V-Line collageen draad behandeling is momenteel ontzettend trendy voor het verminderen van rimpels en is overgewaaid vanuit Turkije.

Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en het volume van onze huid. Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam geleidelijk steeds minder collageen. Wat leidt tot een vermindering van 80% van de huiddikte op ongeveer 70-jarige leeftijd.

Dit verlies van volume en stevigheid is een grote factor bij het ontstaan ​​van overtollige huid en rimpels.

Collageen draden stimuleren de collageen vezels in de dermis en activeren de fibroblast cellen. Maar Collageen is groot moleculair en kan niet zomaar door de huid worden opgenomen. Door nieuwe bijzondere technologie in de draden en dit in combinatie met het stamcel serum worden de moleculen omgezet in Nano moleculair. Hierdoor kan het collageen nu wel worden opgenomen in de huid.

Er wordt met de originele DS V-Line Collageen draden gewerkt.

Dit is geen draadlift behandeling met PDO draden, deze behandelingen worden uitgevoerd door een cosmetisch arts!

 

Voor wie is deze behandeling geschikt

Heb jij fijne lijntjes en rimpels? Dan is deze behandeling uitermate geschikt voor jou. Hij gaat je helpen om fijne lijntjes en rimpels te vervagen.

 

Hoe gaat de DS V-Line collageen draad behandeling in zijn werk

We brengen het collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep gaat worden. De behandeling is niet pijnlijk we gebruiken geen naalden, injecties of wat dan ook.

Wij werken met de originele DS-V Line Collageen draden. Er wordt een collageen draad in de rimpel gelegd. Dit draad word geactiveerd met een speciaal serum, hierdoor zakt de collageen in de huid en gaat daar de collageen tekorten opvullen en stimuleren de cellen om nieuw collageen aan te maken.

Resultaten

Het beste resultaat in een kuur

Het beste resultaat bereik je met een kuur van 3 behandelingen en is als volgt opgebouwd:

  • 3 behandelingen elke 10 – 14 dagen
  • na 4 maanden weer 1 behandeling (deze tijd heeft jouw huid ook nodig om collageen aan te maken). De rimpeldiepte is dan voor maandenlang afgenomen. Per persoon is het resultaat verschillend en kan niet voorspeld worden. De techniek verhoogt het collageen niveau.

     

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar

Na het volgen van de kuur blijft het resultaat enkele maanden zichtbaar.

Het mooiste en langdurigste resultaat bereiken we als we de fibroblasten in de huid ook activeren en het eigen collageen en elastine gehalte in de huid verhogen zoals met een bindweefselmassage, Microdermabrasie of DERMADROP TDA. Laat je informeren over de mooie combinatie behandelingen.

 

Voordelen van de collageen draden

  • Verminderd de rimpeldiepte
  • De natuurlijke gezichtsuitdrukking blijft behouden.
  • Naald & Pijn vrij
  • Collageen niveau verhoging
  • Verbetert de huidkwaliteit
  • Geschikt voor alle huidtype

 

Afspraak maken

Wil je meer informatie? Neem dan contact met Beauty by Design.