DERMADROP Peeling+ fruitzuur

Behandeling

FRUITZUURPEELING+ BEHANDELING

De huidverbeterende behandeling die botox-injecties uitstelt! 

PEELING+ behandeling – liftende werking

Fruitzuurpeeling op basis van natuurlijk alpha hydroxy acids – AHA’s, dit is afkomstig van fruit en plantenextracten. 

De Peeling+ bevrijdt de huid van dode huidcellen en na de Peeling+ kunnen de andere werkstoffen beter door de huid worden opgenomen.

De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en bevordert celvernieuwing.

Na de reiniging van het gezicht kan de Peeling+ TDA (7 tot 8 minuten) efficiënt en snel op de huid worden aangebracht. Na de Peeling+ wordt de huid geneutraliseerd om het peeling proces te stoppen.

Na de peeling kan er gestart worden met een op de huid afgestemde DERMADROP TDA cartrigde (9,5 minuten), zoals bijvoorbeeld: Hyal N10, Mitocell, Canaboost, Proderm, Polar, Dermacool, Rescue of Fight.

De behandeling wordt afgesloten met een Cover Hyal masker en korte drukpuntmassage van het gezicht.

Peeling+ behandeling voor een mooi resultaat wordt geadviseerd 1x per week in een kuur van bijvoorbeeld 6x (het gehele jaar mogelijk).

De Peeling+ behandeling bestaat uit:

 • Reiniging gezicht en halsgebied (Back to Zero)
 • Peeling+ – gezicht en halsgebied (7 tot 8 minuten)
 • Neutraliseren van het gezicht en halsgebied
 • DERMADROP TDA naar keuze op de huid afgestemd (9,5 minuten)
 • Cover Hyal Masker – liftende werking
 • SPF 30 of nachtverzorging
 • Tijdsduur behandeling 60 minuten € 144,50 per behandeling

 

Werkstoffen

Tijdens de DERMADROP TDA PEELING+ (TransDermal Application) behandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende serums.

Deze zijn dermatologisch getest en ook geschikt voor de zeer gevoelige en allergisch reagerende huid. Er zijn verschillende serums die qua samenstelling afgestemd zijn op de huidleeftijd. Deze unieke producten zijn exclusief in Zwitserland ontwikkeld en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraard zijn deze serums ook voor thuisgebruik verkrijgbaar. Je kan deze serums combineren met ieder ander cosmeticamerk!

HYAL N10 veeleisende 30+ huid 

 • Indicaties: drooglijntjes, trekkerige huid, beginnende kraaienpootjes, expressielijntjes, vale/grauwe teint, wallen en kringen, droge huid, gestresste huid, rokershuid, lijntjes op de bovenlip, kraaienpootjes verminderen, frissere uitstraling, conditieverbetering van de huid, rimpels vervagen, decolleté krijgt een jongere uitstraling.

 

MITOCELL 40+ droge en rijpere huid

 • Alle bovenstaande indicaties +: spant de huid op, donkere randen om de ogen vervagen, zonschade verdwijnt, mini-facelift, expressielijnen worden afgezwakt, hals en decolleté worden opgespannen.

 

CANABOOST droge en rijpere huid

 • Alle bovenstaande indicaties +: d.v.m. Hennepolie versterkt het celmembraan, maakt de huid voller en vermindert nog meer zichtbare rimpels.

 

PRODERM bestrijdt onzuiverheden en huidproblemen

 • Bestrijdt onzuiverheden en ontstekingen van de huid. Heeft een antibacteriële werking en helpt het huidbeeld te verbeteren. Geschikt voor een vette huid en bij huidproblemen zoals acne, bacteriële infectie of schimmelinfectie. Deze behandeling laat je huid weer stralen.

 

POLAR verbetering van de teint 

 • Beschermt de huid met zijn actieve complex formule tegen invloeden door het milieu en voorkomt daarmee verkleuringen en huidveroudering. Polar bevat een evenwichtige combinatie aan hoogwaardige stoffen en biedt de huid daarmee een intensieve verzorging. Door de unieke formule wordt de schilfering van de huid bevorderd en draagt hij bij aan een gelijkmatigere teint.

 

DERMACOOL kalmerend voor de huid

 • Koelt, verzacht en hydrateert de huid. Eventueel toepasbaar na microdermabrasie-, harsbehandelingen. Ook bij de geïrriteerde, rode of gespannen huid na langdurige blootstelling aan de zon heeft dermacool een weldoende en rustgevende werking. Het lichaamseigen herstelmechanisme van de huid wordt ondersteund.

 

RESCUE MEN voor de gevoelige en geïrriteerde mannenhuid

 • Heeft een verzachtende werking op de gevoelige en geïrriteerde huid. Ook bij de rode of gespannen huid na langdurige blootstelling aan de zon.

 

FIGHT MEN voor een verstevigende en hydraterende werking

 • Gaat de strijd aan om huidveroudering tegen te gaan en houdt rimpels onder controle, voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen en hydrateert langdurig. De huid wordt bovendien versterkt en geeft bescherming aan de mannenhuid.

 

Zeer enthousiast

Je zal na de eerste behandeling net zo enthousiast zijn als de andere cliënten. Daarna kan je op basis van het resultaat van de eerste behandeling besluiten of je een kuur van 4 tot 6 behandelingen wilt boeken – tussen de kuurbehandeling zit ongeveer 7 a 14 dagen. Daarna is het mogelijk om  de huid te onderhouden om de 4 tot 8 weken.

 

De voordelen van DERMADROP TDA Peeling+

 • Huidverjonging en verbetering
 • De huid wordt niet aangeraakt dus geen roodheid of irritaties
 • Geschikt voor vrouwen en mannen

 

Afspraak maken

Wil je meer informatie? Neem dan contact met Beauty by Design.