Inspira Cosmetics – Medical Grade Peels & Skin Wizard

Behandeling

Medical Grade Peels & Skin Wizard

Goed nieuws – Huidveroudering kan je verminderen

Vroeger dachten wij dat huidveroudering onomkeerbaar was.

Tegenwoordig weten wij beter, 25% van huidveroudering is genetisch bepaald en 75% ontstaat door onze levenswijze.

Dus kunnen wij er wat aan doen. Schoonheidssalon Beauty by Design is gecertificeerd ‘Master in Skin Rejuvenation’ en mag met medische fruitzuren de sporen van veroudering van de huid bestrijden.

Wij vernieuwen jouw huid pijnloos waardoor deze er jonger gaat uitzien. Wij verstevigen de verslapte contour van het gezicht en verminderen het volume van rimpels en lijntjes.

Wij bereiken een verrassend resultaat dat jij niet alleen zelf ziet.

Anderen spreken jouw erop aan, je zult regelmatig horen:  “Wat zie jij er toch goed uit, wat heb je gedaan?

 

Medical Grade Peels – Fruitzuurpeelingen

Resultaat

Om het resultaat te kunnen bereiken dat wij beloven, maakt Schoonheidssalon Beauty by Design gebruik van Medical Grade Peels, waarmee wij de pH waarde (zuurgraad) van de huid tijdelijk sterk verlagen. Als reactie hierop gaat de huid zichzelf vernieuwen en er jonger en stralender uitzien.

De Medical Grade Peel behandeling geeft zo’n bijzonder resultaat omdat wij de huid aanzetten zelf het werk te doen. De huid wordt simpelweg geactiveerd en aan het werk gezet om de cel-tussenstof op te lossen en nieuwe cellen aan te maken. Dat ga je zien!

 

Keuze uit twee Medical care Grade Peels

Wil je naast versteviging en verjonging ook pigmentvlekjes verhelderen en onregelmatigheden vervlakken dan kunnen wij jouw daarbij helpen omdat wij de keuze bieden uit twee Medical Care Grades:

Medi Peel Lift – pH 2,28

Voor minder rimpel volume en een stevigere huid.

Medi Peel Lift Extracten:     

  • Amandelzuur – stimuleert collageen en reduceert fijne lijntjes en beschadigingen
  • Kaviaarlimoen – Australische boom, rijk aan AHA stimulerende werking op de huid
  • Wilde pruim – bevat 50x meer vitamine C dan sinaasappelen – is huid verjongend

 

Medi Glow Peel – pH 2,03

Voor een mooiere, gezondere en heldere uitstraling van de huid.

Medi Glow Peel extracten:

  • Glycolic- en Salicylic zuur

 

Skin Wizard

De behandeling met de Medical Care Grade Peels wordt gecombineerd met de Skin Wizard. Dit apparaat intensiveert de Medical Care Grade Peel behandeling. De Skin Wizard heeft drie functies in 1 apparaat. 

Drie technieken: Dermabrasie, Lift L, Lift S

Na het gebruik van de Medical Care Grade Peeling

 

Dermabrasie – Abrasie

Dankzij het speciale ontwerp van de abrasie kroontjes van de applicator worden dode huidcellen zachtjes en schoon verwijdert, waardoor de huid beter in staat is ingrediënten op te nemen. Door de draaiende beweging van de kroontjes wordt de kristallisatie van het collageen opgelost. De kroontjes zijn gesteriliseerd en geschikt voor eenmalig gebruik. De “microcrones” zorgen voor een abrasie die effectief en pijnloos is.

Bovendien helpt Dermabrasie te snelle hernieuwde veroudering van de huid te voorkomen. Kan voor of na de Medi Peel ingezet worden.

 

Huidlifting – Lift L

Op non – invasieve wijze worden volledig pijnloos en voor het oog onzichtbaar duizenden kanaaltjes in huid van het gezicht gemaakt. De barrière van de bovenste huidlaag die de opname van geconcentreerde ingrediënten bemoeilijkt, wordt aanzienlijk verminderd. Daarna wordt een Serum gebruikt dat door de kanaaltjes tot in de diepere huidlagen doordringt om de celdeling/celverjonging extra te stimuleren.

De nylon naaldjes van medische kwaliteit zijn gelijk in lengte en voorkomen beschadiging van de huid en in het bijzonder van de fibroblasten. Doordat meer dan 500.000 huidkanaaltjes worden geopend is het voor het eerst mogelijk de ideale opname van actieve ingrediënten te bereiken en de huid te activeren.

 

Intensieve plaatselijke lifting – Lift S

Deze lifting wordt uitgevoerd in de reeds gevormde lijntjes en rimpeltjes. Opnieuw non-invasief, volledig pijnloosen nylon naaldjes van medische kwaliteit. Het doel van dit deel van de behandeling is om “gericht” ervoor te zorgen dat de huid extra regenereert daar waar de lijntjes en rimpeltjes al zijn ontstaan.

Lift S is een speciale behandeling voor de plaatselijke stimulering van de huid, waardoor lokale regeneratie van de huid wordt gestimuleerd. Met Lift S worden moeilijk te bereiken plekjes van de huid intensief behandeld. Het grote voordeel is dat de actieve ingrediënten direct op het plekje (de rimpel) doelgericht kunnen worden aangebracht.

Te gebruiken in combinatie met de volgende huidcondities: Expressie lijntjes, diepe rimpels, rimpels rond de lippen, acné littekens, littekens die ontstaan zijn door ongelukken (behalve door Keloids), ouderdomsvlekjes.

 

Nabehandeling

Na de behandeling met de Medical Care Grade Peels en de Skin Wizard is het noodzakelijk de huid goed te beschermen en te hydrateren. Om de UVA/B straling te filteren, gebruik dan de Age Protector SPF 30 en voor extra hydratie het Desensibilizing Serum of een andere serum van Inspira: med.

 

Afspraak maken

Wil je meer informatie? Of alvast een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met Beauty by Design.