Microdermabrasie behandelingen

Behandeling

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige, niet chirurgische huidoppervlak vernieuwende behandeling.

Met behulp van een gecontroleerde stroom fijne kristalen van medische kwaliteit wordt de bovenste “dode” laag van jouw huid verwijderd. De nieuwe “levende” huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op de nemen. Door gebruik te maken van vacuüm worden de diepste huidlagen gemasseerd. Er vindt op hele kleine schaal milde celverwonding plaats. Als een natuurlijke reactie hierop gaat de huid zich – om te herstellen – nieuw collageen aanmaken. Hierdoor wordt de huid dikker en steviger.

Microdermabrasie kan worden ingezet bij diverse soorten huidproblemen en is heel succesvol gebleken bij de behandeling van de ouder wordende huid, de huid die vatbaar is voor acné/acné-littekens en een huid met pigment afwijkingen. Tijdens een microdermabrasie behandeling voel je een milde tinteling. Veel mensen vergelijken deze sensatie met het gevoel van een strandwandeling tegen de wind in.

Ik werk met de huid mee naar het maximale te behalen resultaat zonder een lange herstelperiode. Derma Genesis zijn leiders in het verzorgen van de meest effectieve behandelingen. Al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van medische microdermabrasie geeft jouw de garantie van niet alleen een aangename behandeling maar ook dat jij het hoogst haalbare resultaat behaald met de zekerheid dat dit zeer veilig en hygiënisch gebeurt.

 

Behandeling

De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten en kan als eenmalige oppepper worden gebruikt of in kuurverband. Tijdens de intake wordt jouw huid beoordeeld, krijg je advies en uitleg over de behandeling en worden de verwachte resultaten besproken. Bijzonder goede resultaten geeft de combinatie van een microdermabrasie-behandeling met een peelingen van Dermaquest, Inspira Cosmetics en SEYO TDA.

 

Dermaquest peeling behandelingen

  • Glycolzuur –  Anti aging peeling tot in de diepere lagen
  • Peptide – Huidverjongende peeling
  • Hibiscus – Ontstekingsremmende peeling
  • Vitamine C – Geeft de doffe huid weer uitstraling
  • Pumpkin – Voor de onzuivere acne huid
  • Salicylzuur peeling – Peeling voor een verdikte of onzuivere huid
  • Mango brite peeling – Peeling bij pigmentproblemen
  • Skin Brite peeling – Intensievere peeling bij pigmentproblemen
  • Acnelittekens peeling – Level 2 peeling, bij acnelittekens
  • Sterke peeling – Diepe level 2 peeling, voor huidvernieuwing

Afspraak maken

Wil je meer informatie? Of alvast een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met Beauty by Design.