OBSERV 520x huidscan & Mini-facial

Behandeling

Beginnen met analyseren

Een huidanalyse is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering en is de eerste stap naar een gezondere huid. Ben je nog nooit in mijn schoonheidssalon geweest? Maak dan een afspraak voor een Meet & Treat. Zo kan ik kennis maken met jouw huid en jij kunt kennis maken met mij!

 

OBSERV 520x huidscan & Mini-facial

Een huidanalye is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering en is de eerste stap naar een gezondere huid. Sandra geeft je graag de kans om jouw huid eens grondig te analyseren en de sterktes en zwakten van uw huid te achterhalen.

De OBSERV 520X biedt een huidanalyse die zijn waarde de afgelopen jaren heeft bewezen. De technieken staan niet stil en dit heeft ertoe geleid dat ik in december 2020 het nieuwste model heb aangeschaft

Ik kan met de allernieuwste techniek jouw huid in beeld brengen. Alle huidkenmerken worden haarscherp op een foto vastgelegd.

Op basis van jouw gewenste huidverbetering, de klinische beoordeling die ik als Medisch schoonheidsspecialiste en de OBSERV huidanalyse wordt bepaald welke behandeling voor u het meest effectief is.

De OBSERV foto’s worden in uw dossier bewaard, zodat na enige tijd de huidanalyse opnieuw kan plaatsvinden zodat objectief het behaalde behandelresultaat kan worden vastgesteld.

De OBSERV 520X is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. Met de OBSERV 520X is het mogelijk om de huid van jouw gezicht op verschillende manieren te bekijken en vast te leggen. Zo weet je altijd precies hoe de huid ervoor staat. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidagen en brengt alle huidkenmerken haarschep in beeld.

 

Wat doet de OBSERV 520X?

Het maakt het onzichtbare zichtbaar. De OBSERV 520X brengt met 8 verschillende lichtmodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld. Deze 5 posities zorgen voor een overzichtelijk en volledig huidbeeld die zelfs de kleinste details en huidverbeteringen met ongeëvenaarde helderheid zichtbaar maken. Het is mogelijk om de huid middels de Observ 520X te monitoren.

Het is met de OBSERV 520X mogelijk om de gezichtshuid van 8 verschillende belichtingen te bekijken en vast te leggen:

 1. Daglicht modus
 2. Textuur
 3. Pigmentatie
 4. Roodheid
 5. Parallel-gepolariseerde modus
 6. Cross-Gepolariseerde modus
 7. True UV-licht modus
 8. Gesimuleerde Wood’s modus

 

Voordelen OBSERV 520X

 • Toekomstige huidproblemen worden zichtbaar in kaart gebracht. Denk aan pigmentproblematiek, verhoorning van uw huid, couperose, dehydratatie, gevoelige en dunne huidgebieden en overmatige talgproductie.
 • Elke analyse kan worden verstuurd naar uw persoonlijk email.

 

Professionele voor- en na foto’s

Bij sommige behandelingen vindt geleidelijk huidverbetering plaats waardoor de huidverbetering niet altijd tussentijds wordt opgemerkt. De objectieve voor- en na foto’s van de OBSERV zijn zeer waardevol om de behandelresultaten objectief te kunnen vastleggen. De foto’s laten niets aan de verbeelding over

OBSERV 520X huidscan & introductiebehandeling  € 92,50

 • OBSERV huidscan
 • Uitleg huidscan, product & behandelingsmogelijkheden
 • Mini-facial (resterende tijd die nog over is)
 • Behandelduur 90 minuten

OBSERV 520X huidscan € 32,50

 • OBSERV huidscan
 • Uitleg huidscan, product & behandelingsmogelijkheden
 • Behandelduur 30 minuten

 

Afspraak maken

Wil je meer informatie? Of alvast een afspraak maken voor een huidscan? Neem dan contact met Beauty by Design.