DERMADROP TDA

Behandeling

   

DERMADROP (NIEUWE NAAM) TDA TRANSDERMAL APPLICATION

De huidverbeterende behandeling die botox-injecties uitstelt! 

Anti-Aging, binnen 30 minuten het eerste zichtbare resultaat!

DERMADROP TDA (TransDermal Application) is een computergestuurde behandeling voor huidverjonging en huidverbetering, waarbij de huid niet wordt aangeraakt. 

Na een korte reiniging van de huid door middel van een saffier (ter versnelling van de regeneratie van de cellen) wordt de behandeling gestart. 

Tijdens de behandeling worden gepatenteerde werkstoffen door een jetstream van zuurstof naar de diepere huidlaag getransporteerd. In ongeveer 9,5 minuten worden gezicht, hals en decolleté geheel behandeld. De huid voelt na de behandeling als opgevuld aan.

 

De huid wordt niet aangeraakt

Tijdens de behandeling wordt de huid niet aangeraakt. De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid en zowel voor vrouwen als voor mannen. De resultaten zijn verrassend: er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen.

 

Werkstoffen

Tijdens de DERMADROP TDA (TransDermal Application) behandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende serums.

Deze zijn dermatologisch getest en ook geschikt voor de zeer gevoelige en allergisch reagerende huid. Er zijn verschillende serums die qua samenstelling afgestemd zijn op de huidleeftijd. Deze unieke producten zijn exclusief in Zwitserland ontwikkeld en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraard zijn deze serums ook voor thuisgebruik verkrijgbaar. Je kan deze serums combineren met ieder ander cosmeticamerk!

HYAL N10 veeleisende 30+ huid 

 • Indicaties: drooglijntjes, trekkerige huid, beginnende kraaienpootjes, expressielijntjes, vale/grauwe teint, wallen en kringen, droge huid, gestresste huid, rokershuid, lijntjes op de bovenlip, kraaienpootjes verminderen, frissere uitstraling, conditieverbetering van de huid, rimpels vervagen, decolleté krijgt een jongere uitstraling.

 

MITOCELL 40+ droge en rijpere huid

 • Alle bovenstaande indicaties +: spant de huid op, donkere randen om de ogen vervagen, zonschade verdwijnt, mini-facelift, expressielijnen worden afgezwakt, hals en decolleté worden opgespannen.

 

CANABOOST droge en rijpere huid

 • Alle bovenstaande indicaties +: d.v.m. Hennepolie versterkt het celmembraan, maakt de huid voller en vermindert nog meer zichtbare rimpels.

 

PRODERM bestrijdt onzuiverheden en huidproblemen

 • Bestrijdt onzuiverheden en ontstekingen van de huid. Heeft een antibacteriële werking en helpt het huidbeeld te verbeteren. Geschikt voor een vette huid en bij huidproblemen zoals acne, bacteriële infectie of schimmelinfectie. Deze behandeling laat je huid weer stralen.

 

POLAR verbetering van de teint 

 • Beschermt de huid met zijn actieve complex formule tegen invloeden door het milieu en voorkomt daarmee verkleuringen en huidveroudering. Polar bevat een evenwichtige combinatie aan hoogwaardige stoffen en biedt de huid daarmee een intensieve verzorging. Door de unieke formule wordt de schilfering van de huid bevorderd en draagt hij bij aan een gelijkmatigere teint.

 

DERMACOOL kalmerend voor de huid

 • Koelt, verzacht en hydrateert de huid. Eventueel toepasbaar na microdermabrasie-, harsbehandelingen. Ook bij de geïrriteerde, rode of gespannen huid na langdurige blootstelling aan de zon heeft dermacool een weldoende en rustgevende werking. Het lichaamseigen herstelmechanisme van de huid wordt ondersteund.

 

RESCUE MEN voor de gevoelige en geïrriteerde mannenhuid

 • Heeft een verzachtende werking op de gevoelige en geïrriteerde huid. Ook bij de rode of gespannen huid na langdurige blootstelling aan de zon.

FIGHT MEN voor een verstevigende en hydraterende werking

 • Gaat de strijd aan om huidveroudering tegen te gaan en houdt rimpels onder controle, voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen en hydrateert langdurig. De huid wordt bovendien versterkt en geeft bescherming aan de mannenhuid.

 

Zeer enthousiast

Je zal na de eerste behandeling net zo enthousiast zijn als de andere cliënten. Daarna kan je op basis van het resultaat van de eerste behandeling besluiten of je een kuur van 4 tot 6 behandelingen wilt boeken – tussen de kuurbehandeling zit ongeveer 7 a 14 dagen. Daarna is het mogelijk om  de huid te onderhouden om de 4 tot 8 weken.

 

Voor iedereen bereikbaar

DERMADROP TDA is voor iedereen bereikbaar (vanaf € 33,50 tot € 64,00 per behandeling) en een ultramoderne manier om de gewenste anti-aging effect te bereiken. DERMADROP TDA zal ook u verrassen!

 

De voordelen van DERMADROP TDA

 • Huidverjonging en verbetering
 • Korte behandeltijd (totale behandeling 30 minuten)
 • De huid wordt niet aangeraakt dus geen roodheid of irritaties
 • Behandeling ook mogelijk voor specifieke zones (voorhoofd, ogen, hals)
 • Betaalbaar! 1 complete behandeling vanaf € 64,00

 

PIGMENTBEHANDELING (KUUR) DERMADROP TDA – POLAR

POLAR verbetering van de teint

Beschermt de huid met zijn actieve complex formule tegen invloeden door het milieu en voorkomt daarmee verkleuringen en huidveroudering. Polar bevat een evenwichtige combinatie aan hoogwaardige stoffen en biedt de huid daarmee een intensieve verzorging.

Door de unieke formule wordt de schilfering van de huid bevorderd en draagt hij bij aan een gelijkmatigere teint

Kuurbehandeling (ongeveer 30 minuten)

 • Reiniging
 • Saffier – peeling behandeling
 • DERMADROP TDA POLAR behandeling, ongeveer 9,5 minuten
 • Polar brightening serum
 • Spf 50 dagverzorging

 

Kuur per behandeling 64,00 en je hebt minimaal 6 behandelingen € 372,00 (1x per week) nodig voor een mooi resultaat.

 

Afspraak maken

Wil je meer informatie? Neem dan contact met Beauty by Design.