Vette huid

Huidproblemen en oplossingen

Vette huid

De vette huid is glimmend, dik, heeft grove poriën, aanleg tot puistjes en andere huidoneffenheden. Bij de vette huid werken de talgklieren te hard, en produceren meer huidvet dan nodig. Dat verklaart het glimmende uiterlijk.

De huid kan ook gecombineerd zijn waarbij plaatselijke vette delen voorkomen, meestal de T-zone (voorhoofd, neus en kin).

Wanneer de overmatige talgproductie de uitvoergangen van de poriën verstopt kunnen er ontstekingen optreden. Dan komen er papels en pustels op de huid. We noemen het dan acné.

Je huid is het grootste orgaan en beschermt de binnenkant van je lichaam tegen de buitenwereld. Om deze taak goed te vervullen, heeft je huid bepaalde stoffen nodig.  De twee belangrijkste zijn vocht (water) en talg (vet).

 

Wat kun je hiertegen doen?

Mijn allereerste advies is: hydrateren! Gelukkig kun je ook hydrateren met een goede crème, die 7 liter per dag kun je dus overslaan.

Het eerste resultaat zie je al nadat je drie weken lang hydraterende producten gebruikt. Zie je geen verbetering met jouw huidige crème? Dan is dit niet wat je op dit moment nodig hebt.

Schoonheidssalon Beauty by Design heeft voor jouw de volgende oplossingen:

  • Reinigende acné behandelingen (vergoeding zorgverzekering mogelijk)
  • Inspira Cosmetics  behandelingen met peelingen
  • Dermaquest behandelingen met peelingen
  • Microdermabrasie behandeling
  • Dermapen behandeling

 

Heb je last van een vette huid?

Dit is natuurlijk niet prettig. Medisch schoonheidsspecialiste Sandra de Raat helpt jou om de vette huid te verminderen. Niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit voor het beste resultaat!

 

Afspraak maken

Wil je meer informatie over een vette huid? Of alvast een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met Beauty by Design. 

 

Geschikte behandelingen en meer informatie