Anti-aging

Huidproblemen en oplossingen

Anti-aging

Het natuurlijke verouderingsproces is voor iedereen onvermijdelijk. Maar, je kunt er wel wat aan doen om het te vertragen. Zo kun je vanaf je 25e al preventief aan de slag gaan om je huid soepel en jong te houden. Wanneer je ouder wordt neemt de aanmaak van collageen en elastine af, wat zorgt voor huidverslapping en uiteindelijk rimpels en fijne lijntjes.

Bij schoonheidssalon Beauty by Design zijn er verschillende behandelingen voor anti-aging, zodat jij op een stralende manier natuurlijk ouder wordt!

Ik ben ervan overtuigd dat werken op huidverjonging en huidverbetering het beste samengaat met ontspannen lichaam en geest. Daarom combineren wij onze huidverbeterende behandelingen, daar waar mogelijk, met onze ontspannen elementen in de behandeling.

 

Anti-aging bij Schoonheidssalon Beauty by Design in Rhoon

Met ruim 25 jaar ervaring ben ik een expert op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en anti-aging. Er wordt altijd begonnen met een huidscan – Observ 520X en een intakegesprek, zodat we een compleet beeld hebben van je huidconditie. Vervolgens is het mogelijk een behandelplan op maat te maken.

 

Huidverbetering voor een jongere, stralende huid

Goed voor je huid zorgen op jonge leeftijd betaalt zich terug op latere leeftijd. Door een goede huidverzorgingsroutine te ontwikkelen help je je huid om op een mooie manier ouder te worden. Er zijn verschillende huidverbeterende behandelingen die helpen om je huid in topconditie te houden.

Als je ouder wordt verandert de structuur van je huid en de stevigheid neemt af. Dit wordt veroorzaakt door de verminderde aanmaak van collageen en elastine, de stoffen die je huid haar soepelheid en stevigheid geven. Met verschillende behandelingen stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine, zodat je huid continu aan het werk is.

 

Wil jij een jongere huid?

Medisch schoonheidsspecialiste Sandra de Raat helpt jou je huid te verbeteren. Niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit voor het beste resultaat!

 

Afspraak maken

Wil je meer informatie over anti-aging? Of alvast een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met Beauty by Design. 

 

Geschikte behandelingen en meer informatie